• İstanbul15 °C
  • Ankara21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AKILLI TELEFON SÜPER EGZERSİZ UYGULAMALARI
17 Mart 2016 Perşembe 09:51

AKILLI TELEFON SÜPER EGZERSİZ UYGULAMALARI

AKILLI TELEFON SÜPER EGZERSİZ UYGULAMALARI

Günümüzde artık akıllı telefonlara binlerce lira veriyoruz. Bu kadar para verdiğimiz ve akıllı olduklarını iddia eden cihazlar bi zahmet diyet programlarına ve egzersizlere de yardımcı olsun. İşte şuanda en gelişmiş egzersiz programlarını Diyetisyen Haber için seçtik.

 

My Fitness Pal 

11.jpg

Bir fitness uygulamasından ziyade diyet uygulaması da olan MyFitnessPal, yiyeceklerin kalorilerini de size sunuyor. Kullanımı ve görünümü kolay bir arayüz sunan MyFitnessPal ile egzersizler yapabilirsiniz ve bunları grafiklerle de takip edebilirsiniz.

 

Virtuagym Fitness

22.jpg

Virtuagym Fitness uygulamasının en önemli özelliği vücudunuzdaki bölgelere göre kaslarınızı geliştirecek egzersizleri görebilmeniz

 

Google Fit  

33.jpg

Google'ın adımsayar ve kalori ölçme özellikli fitness uygulaması Google Fit, aynı zamanda diğer fitness uygulamaları ile bağlantılı çalışarak yaptığınız tüm aktiviteleri detayları ile raporluyor. Arayüz tarafında da başarılı görünen Google Fit, deneyenlerin %80 kadarı tarafından tavsiye ediliyor.

 

Strava

44.jpg

Eğer bisiklet kullanıyorsanız ve rakiplerinşze meydan okumak istiyorsanız bu uygulama tam size göre. Uygulama akıllı telefon yardımı ile bisiklet ile gittiğiniz mesafeyi ve hızınızı izliyor.  Sonrasında ne kadar zorlandığınızı, kalp hızınızın ortalama süresine ve metrik grafik performansınıza göre ölçüyor.Aynı zamanda arkadaşlarınızı ve rakiplerinizi  sonuçları yorumlamanıza imkan sağlıyor.

 

DailyBurn Video Workouts

66.jpg

Kalori yakmak istiyorsunuz, ancak cüzdanınızı yakmak istemiyorsunuz? DailyBurn uygulaması size kişisel eğitmenler eşliğinde 24 saat boyunca erişebileceğiniz her yetenek düzeyinde egzersizler sunar. Eğer dans, yoga, yüksek yoğunlukta interval yapıyorsanız (ya da herşeyden biraz) kullanıcıların çeşitli zorluklar sonrasında ilerlemelerini izleyebilir ve antremanları boyunca takip edebilirsiniz. Uygulamayı indirmek, ücretsizdir ancak egzersizlere erişmek abonelik gerektirir.

 

Runtastic

77.jpg

Çok basit ve verimli bir program. Kaç KM mesafe kaydettiniz, nabzınız bu aktivasyon sırasında kaça çıktığını ve aktivasyon güzergahınızı haritadan gözlemliyorsunuz. Akıllı saatinizde varsa anlık rahatça uygulama ekranına bakabiliyorsunuz. Egzersiz sırasında kendi müziğinizi de dinleme imkanı da veriyor.

 

Pocket Yoga

99.jpg

Yoga yapmak istiyorsanız ve bunu bir disiplin içinde yapmak istiyorsanız bu program tam size göre. Pocket Yoga, özellikle germe egzersizi yapmak için yardım arayanların imdadına koşan uygulamalardan. 3 farklı pozisyon, 3 zorluk seviyesi ve 3 farklı zamanlamanın bulunduğu Pocket Yoga’da bulunan ses ve video talimatları ile germe egzersizi yapabilmeniz mümkün.

 

Argus

12.jpg

Son olarak kullanımıyla göz dolduran Argus var. Pass ID bulunan bütün iPhone cihazlarda çalışan uygulama, parmak izi haritanıza göre sağlık ve fitness haritanızı çıkarıyor. Adımlarınızı sayan, aktivitelerinizi hesaplayan Argus; bir akıllı telefonu uygulamasından çok bir spor koçu ve asistanı hizmeti görüyor.

Bu haber toplam 1084 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÖNE ÇIKANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Diyetisyen Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Haber Yazılımı: CM Bilişim